WEBSHOP

Fragt: 425kr. - Vi leverer kun mellem disse postnumre: 8800 - 9990

Bangsminde har et stort udvalg af produkter. Vi sørger for at pakke varerne, og disse bliver leveret med 3.part.

SAND & GRUS

Bundsikringsgrus. Også kaldet bundsikringssand, er en samlet betegnelse for diverse typer grus, sten, og jord, der til sammen danner bundsikringsgrus. Anvendes som ballast til konstruktion af ny vej, stier, parkeringsarealer, havne, og øvrige steder, hvor der forekommer tung trafik.

Flisesand er harpet fri for sten (0-4mm) også kaldet afrettersand og fugesand. Anvendes typisk ved anlægsopgaver, som underlag til belægninger i haven, terrassen eller indkørslen.

Støbesand (0-4 mm) også kaldet støbegrus og vasket sand. Anvendes til de lidt finere støbeopgaver. F.eks. til det øverste gulvlag, når man har støbt et gulv. Det giver en pæn overflade og samtidig, er det nemt at arbejde med. Det kan også bruges til støbning af tyndt pudslag. Bruges også i sandkasser.

Fyldsand – også kaldet sandfyld. Anvendes oftest til sandpuder og til opfyldning af større udgravninger. Bruges også som underlag under fliser og andre belægninger.

Stabilgrus (0-32 mm). Anvendes som det stabiliserende lag i alle former for arealer, hvor der fx. skal være terrasser, gangstier, cykelstier, køre biler eller andre former for trafik.

Støbemix (0-8mm). Også kaldet sandblandet ral, støbesand, muresand, pudsesand. Er en blanding af sand og små sten, som er blevet vasket, så leret er fjernet. Anvendes til støbeopgaver og mureropgaver som for eksempel støbning af gulv.

JORD & FLIS

Harpet muldjord er anlægsmuld, der er harpet fri for sten og rodrester (0-20 mm). Anvendes til anlæg af havebede, højbede, græsplæne m.v., er let at arbejde med.

Barkflis også kaldet dækbark. Anvendes som overfladebelægning i haver, stier, små gangarealer og som faldunderlag på legepladser. Hjælper med at holde ukrudt nede og giver jorden næring efter formuldning. Holdbarhed før formuldning 2-3 år.

Træflis. Anvendes som overfladebelægning i haver, stier, små gangarealer og som faldunderlag på legepladser. Træflis hjælper med at holde ukrudt nede og giver jorden næring efter formuldning. Holdbarhed før formuldning 4-7 år.

Kompost indeholder små mængder af kalium, kvælstof og fosfor. Disse næringsstoffer frigives langsomt til jorden i takt med at komposten nedbrydes. Planter kan optage næringsstofferne, efterhånden som de frigives. På den måde tilfører kompost ny energi til jorden, der således kan give bedre vækstbetingelser for planter.

Spagnum sænker pH-værdien

Spagnum kan desuden benyttes til at sænke jordens pH-værdi, da materialet som udgangspunkt er meget surt (pH typisk 3,5 – 4,5), og derfor er spagnum særligt velegnet til etablering af surbundsbede med planter som rhododendron og lyngplanter.

Topdress også kaldet topdressing eller plænedress, er en blanding af sand og jord, eller sand og kompost.

Det bruges til at udjævne ujævnheder eller huller i græsplænen, samt hjælper græsplænen med at blive ekstra tæt og grøn.

Ridebanesand m/ler

Ridebanesand u/ler.

STEN

Ærtesten/perlesten (8-16). Stenene bliver hentet ind fra grusgrave, hvor stenene oftest er gule og brune, eller sø og hav, hvor de er hvide og sorte. Anvendes til belægninger i indkørsler, gårdspladser, dræn, og som pyntesten i blomsterbede og krukker. Ligeledes til støbeopgaver, hvor man selv vil blande sin støbemix.

Nøddesten (16-32). Anvendes til dekoration overalt i haven eller på terrassen.

Jernbanesten bruges til pynt i forhaver eller bede.

Stenmel (0-2) består af knust sten eller granit. Anvendes oftest til sportspladser, petanquebaner, tennisbaner, og stier. Kan også bruges i stedet for flisesand ved indkørsler m.m., hvor det vil hjælpe med at holde ukrudt nede.

Grå granitskærver (11-16). Anvendes til indkørsel og dekoration overalt i haven.

Hvide granitskærver (11-16). Anvendes til indkørsel og dekoration overalt i haven.

Røde granitskærver (11-16). Anvendes til indkørsel og dekoration overalt i haven.

Sorte granitskærver (11-16). Anvendes til indkørsel og dekoration overalt i haven.

Grå granit stenmel (0-2) består af knust sten eller granit. Anvendes oftest til sportspladser, petanquebaner, tennisbaner og stier. Kan også bruges i stedet for flisesand ved indkørsler m.m., hvor det vil hjælpe med at holde ukrudt nede.

ROTTESPÆRRER & SERVICE

Lille rottespærrer. Levering og montering af 1 stk. rottespærre af autoriseret kloakmester. Ø 100-110 mm.

Sådan fungerer rottespærren

Rottespærren er lavet af rustfrit stål, der er et af de få materialer, som rotter ikke kan gnave sig igennem. Spærren består af to spjæld, som blokerer for rottens vej ind, men ikke spildevandets vej ud. Rotterne har dermed ikke adgang til kloakrørene under din husstand.

Det er lovpligtigt at bruge en autoriseret kloak­mester ved montering og Bangsminde har erfaring med dette.

Stor rottespærrer. Levering og montering af 1 stk. Rottespærre af autoriseret kloakmester. Ø 150-160mm.

Sådan fungerer rottespærren

Rottespærren er lavet af rustfrit stål, der er et af de få materialer, som rotter ikke kan gnave sig igennem. Spærren består af to spjæld, som blokerer for rottens vej ind, men ikke spildevandets vej ud. Rotterne har dermed ikke adgang til kloakrørene under din husstand.

Det er lovpligtigt at bruge en autoriseret kloak­mester ved montering og Bangsminde har erfaring med dette.

Vi yder også service på rottespærrer.

Med tiden sætter der sig skidt og møg fast på de bevægelige dele, som skal forhindre at rotterne trænger ind, og dette kan føre til at rottespærrens funktion svigter. Man kan blandt andet risikere at klapperne lukker i og dermed skaber en forstoppelse, eller at klapperne sætter sig fast i åben position, så der er adgang for rotterne – hvilket jo netop er det, den skal forhindre.

Der kan være rottespærreinstallationer som man skal være særligt opmærksom på. Det gælder f.eks. hvis toilettet skyller med få liter vand og kloakledningen har et lille fald. Det kan også være at toiletpapir mv. sætter sig fast i rottespærren og forårsager forstoppelse.

Kontakt os